Prinţul George va primi ca dar de botez un teren cu specii de flori rare din judeţul Covasna

La evenimentul care va marca botezul printului George, se pregăteşte un cadou inedit, printre cele care deja se anunţă a fi de gală, la selecta ceremonie. 

PRINT_7671f3648bEste vorba despre o pajişte cu flori, pe care prinţul George o va primi în dar la botez, tocmai din judeţul Covasna. Astfel, nepotul prinţului Charles al Marii Britanii, va primi în dar la botez o pajişte cu flori din partea contelui Tibor Kalnoky.

Este cunoscut deja faptul că acest conte este un prieten al bunicului său, prinţul Charles, pasionat de România. Conform Agerpres, contele ar fi cumpărat în satul Valea Zălanului un teren "cu specii de flori foarte rare" cu intenţia de a-l dărui prinţului George.

Valea Zălanului e un sat izolat din judeţul Covasna, nu departe de Malnaş Băi, unde prinţul Charles al Marii Britanii a cumpărat mai multe case vechi, pe care le-a restaurat şi unde vine o dată pe an pentru a se relaxa şi pentru a-şi încărca bateriile.

Libertatea.ro

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 23, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.