Antonia participă la «Dansez pentru tine»!

Antonia, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, deschide seria vedetelor care intră în acest sezon în ringul visurilor de la ProTV, unde dansează pentru un caz umanitar.

antonia-44

„Mă bucur că reuşesc de data aceasta să mă implic şi să intru în ringul de la Dansez pentru tine. Este o experienţă nouă pentru mine, dar frumoasă, şi cu fiecare repetiţie mă simt mai responsabilă şi mai dornică să fac tot ce ţine de mine să împlinesc un vis sau să aduc un zâmbet în viaţa cuiva. Am emoţii pentru vineri, dar abia aştept să dansez", a declarat Antonia.

Artista dansează pentru visul Roxanei Atofane, de 13 ani, din Suceava, care vrea să îşi continue orele de canto la Iaşi şi să îl ajute pe tatăl ei cu o proteză. Chiar dacă suferă de boala oaselor de sticlă, Roxana este pasionată de muzică şi ia cursuri de canto la Palatul Copiilor din Iaşi încă de când avea 7 ani.

O dată la patru luni, Roxana merge în Spania, pentru că doar acolo poate urma un tratament care să o ajute să aibă o viaţă mai uşoară. În ciuda tuturor piedicilor puse de soartă, tânăra nu s-a lăsat învinsă de neajunsurile acestei boli nemiloase şi a participat la multe festivaluri naţionale de muzică la care a obţinut premii foarte bune. Anul acesta, Roxana a mai primit o lovitură: tatălui ei i-a fost amputat un picior, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Familia a fost nevoită să facă un credit pentru a merge mai departe, dar nu a mai putut să susţină pregătirea Roxanei, care încearcă să suplinească acum lipsa orelor de canto acasă. Ştie însă că pentru a reuşi, trebuie să investească în pregătirea ei muzicală şi să studieze cât mai mult. 

Click.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 23, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.