Conducerea OTPDL Satu Mare a aderat la Partidul Mişcarea Populară Satu Mare

Conducerea OTPDL Satu Mare a aderat la Partidul Miscarea Populară Satu Mare, după ce, în prealabil, a demisionat din PDL, informează un comunicat de presă. Redăm în continuare comunicatul PMP.“Decizia a fost unanimă pentru acești tineri, nu au fost invitați, nu li s-a oferit funcții pe “tavă”, au constatat că actuala conducere PDL Satu Mare, nu le mai oferă posibilitatea să se exprime, nu are verticalitatea promisă și nu se mai călăuzește după principiile care au stat la baza partidului. Iar indepărtarea de Traian Băsescu a fost factorul  determinant pentru a lua această decizie.

974x468

Conducerea Partidului  Mișcarea Populară  a afirmat foarte clar, că ușile sunt deschise pentru toți cei care sunt onești, corecți, care doresc sa facă o altfel de politică.

Acești tineri au voința de a face lucruri bune pentru semenii lor, s-au „călit” în campanii electorale și au fost primiți în același spirit în care se lucrează în acest partid, de respect fața de membrii acestuia si față de societate, de democrație de jos in sus, deschidere si toleranță. Ei sunt viitorul și trebuie să fie tratați ca atare.  Acum urmează să arate ce pot, să pună umărul la întărirea polului de dreapta, pentru ca împreună să reușim să îndeplinim obiectivele din programul Partidului  Mișcarea Populară. Președinte al Organizației de Tineret a  Partidului Mișcarea Populară Satu Mare este Bianca Erica Racz”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 24, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.