I.S.U Satu Mare a fost dotat cu o autospecială nouă

În cadrul proiectului ”Îmbunătățirea dotarii cu echipamente a bazelor operaționale pentru intervenții în situații de urgență din Transilvania de Nord Etapa a II-A”, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș ” al județului Satu Mare i-a fost repartizată o autospecială complexă de intervenți, descarcerare și acordarea primului ajutor. Valoarea totală a autospecialelor din acest lot repartizate județelor, Satu Mare, Cluj, Bihor Bistrița, Maramureș și Sălaj este de 4.500.000 lei.

isu-sm-1

Obiectivele proiectului sunt: reducerea timpului de intervenție pentru acordarea primului ajutor, îmbunătățirea nivelului tehnic și de performață a serviciilor publice județene de urgență din Regiunea de Nord Vest, prin achiziționarea de echipamente specifice moderne, eficiente și performate, consolidarea capacității de colaborare și conlucrarea operațională între centrele județene.

Autospeciala primită este construită pe șasiu MAN tracțiunea 4×4 permițându-i accesul pe orice fel de teren. Această autospecială tractează o remorcă care conține un punct medical avansat și modern.

Prin dotarea  Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș ” cu o astfel de autospecială, a mărit capacitatea de intervenție, contribuind astfel la protejarea și salvarea locuitorilor județului Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 24 octombrie 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.