Adrian Cozma regretă plecarea colegilor săi din rândurile OT PDL Satu Mare

Conducerea OT PDL Satu Mare, prin președintele Adrian Cozma, regretă plecarea din rândurile PDL a câtorva colegi, membri ai organizației municipale de tineret. Regretă mai ales maniera teatrală, de vodevil, prin care sunt aruncate în spațiul public informații neadevărate privind conducerea OT PDL Satu Mare. Conducerea Tineretului Democrat Liberal este bine, pe baricade.  Mai dinamică și mai încrezătoare.

Cozma-PDLExtrem de realiști, încercăm să "pătrundem” motivele invocate de prietenii noștri care au înțeles să aleagă politic o nouă cale, mai ușoară, alta decât a partidului lor de suflet. Nu-i ușor să mergi mai departe și să construiești, atunci când totul ți-e potrivnic. Opoziția nu-i ușoară, dar dă în schimb posibilitatea partidelor de a intra într-un amplu proces curativ, de a selecta și de a se curăța. Nu la putere se călesc și se cern caracterele. Opțiunea colegilor noștri este una personală și nu avem noi căderea să o comentăm.

Le reproșăm cel mult faptul că de la înălțimea unui procent de 1% al partidului la care tocmai au aterizat, puțină modestie, dar mai ales rigurozitate nu ar strica. Este total falsă ideea lansată în spațiul public că  toată conducerea OT PDL a plecat la un alt partid. În schimb, este adevărat  că reprezentanta acestui partid în teritoriu, încearcă în continuare, așa cum ne-a obișnuit în trecut, să-și construiască imaginea prin dezinformare și minciună, crezând că astfel se face politică.

Rămânem în urma acestei întâmplări neplacute, mai motivați, mai ferm angajați pe drumul nostru. Aceasta-i calea, iar prin tot ce întreprinde, Partidul Democrat Liberal rămâne stoic pe partea bună a baricadei. Este convingerea noastră, a tinerilor implicați în acest proiect, cât și a multor români care încă nu au curajul opiniilor. Credem cu tarie că PDL rămâne partidul tinerilor, al românilor cu drag de muncă, dar mai ales cu drag de țară.

Preşedinte OT PDL Satu Mare

Adrian Cozma

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 24, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.