Voluntarii de la Asociația Stea au vizitat adăpostul de câini

Astăzi, 25 octombrie şase voluntari, copii ai străzii, beneficiari ai Asociaţiei “Stea” au făcut o vizită la adăpostul de câini al Asociaţiei “Free Life”. Voluntarii au ajutat la curăţirea cuştilor şi a zonelor din jurul acestora, la transportul de nisip, la hrănirea şi împărţirea apei pentru animale.

Voluntari-stea

Acţiunea a fost gândită şi iniţiată de voluntara Asociaţiei “Free Life”, Luminiţa Silaghi, iar datorită impactului pozitiv asupra copiilor străzii, echipa “Stea” doreşte ca asemenea acţiuni să se repete lunar.

“Chiar dacă munca fizică a fost intensă, din punct de vedere emoţional această întâlnire cu câinii fără stăpân a fost benefică pentru beneficiarii noştri. Mila, compasiunea şi dorinţa de a ajuta pe mai departe au fost cuvintele de ordine. Am fost impresionată de afirmaţia unuia dintre copii care a spus că se bucură că Dumnezeu le-a dat casă acestor câini de pe străzi”, a declarat Diana Bretan, reprezentantul Asociaţiei “Stea”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 25, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.