Scrimerii sătmăreni domină Campionatul Naţional de floretă speranţe

În ziua a doua a Campionatului Naţional de floretă speranţe, la Sala de scrimă Ghencea a avut loc proba pe echipe pentru băieţi. După ce au dominat proba individuală, sătmărenii şi-au tăiat partea leului şi în concursul pe echipe pe care l-au câştigat după o luptă palpitantă cu CSA Steaua 1.

dsc03630

CS Satu Mare a ajuns în finală după ce a depăşit în sferturi pe CSM Cluj (45-12) şi în semifinale de ACS Balestra Bucureşti (45-20). În ultimul act, sătmărenii pregătiţi de File Atilla şi Iszaky Arnold au învins CSA Steaua1 cu 45-43. Bronzul a revenit celor de la ACS Balesta, care a trecut la limită de CSTA Bucureşti, scor 43-42. Clasamentul final al Campionatului Naţional de floretă speranţe băieţi arată astfel:

1. CS Satu Mare (Iulian Aldea, Benjamin Bodo, Edwin Pop şi Steven Pop)

2. CSA Steaua1 (Cristian Cândescu, Daniel Hergan, Dragoş Iamandei şi Silviu Roşu)

3. ACS Balestra (Gabriel Albeanu, Alexandru Pîrva şi Alexandru Sîrb)

Campionatul Naţional de floretă speranţe continuă sâmbătă şi duminică. Sunt programate, de la ora 10:00, probele pentru fete la individual şi pe echipe.

Prosport.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 26, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.