Un turțean de 44 de ani a fost găsit mort în fântână

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit mort într-o fântână din Turţ. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabilirea cauzei morţii.

S-A-ARUNCAT-IN-FANTANALa data de 26.10.2013, în jurul orei 19:30, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Gherța  Mică  au  fost  sesizați  prin  Serviciul  Apeluri  de  Urgență  112,  de către D. Grigore de 44 ani din comuna Turț, despre faptul că G. Dumitru a căzut în fântâna din curtea locuinței sale.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar pompierii din cadrul Grupei de Pompieri Turț au scos cadavrul la suprafață, acesta fiind identificat în persoana lui G. Dumitru de 55 ani, domiciliat în comuna Turț.

Cadavrul a fost transportat și depus la morga Spitalului Negrești Oaș în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Cercetările în cauză continuă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 27, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.