Activități creative pe timp de vacanță la Biblioteca Județeană Satu Mare

Biblioteca Județeană Satu Mare și Centrul de formare Biblionet organizează în perioada 4-8 noiembrie 2013, pe toată durata vacanței școlarilor mici, activități creative precum atelier de origami și atelier de teatru de umbre.

atelier_origami"La solicitarea copiilor care au participat în perioada vacanței de vară la activitățile din cadrul clubului de origami, am considerat oportun să organizăm și în această scurtă vacanță activități similare. De această dată, în fiecare zi, în intervalul orar 10-11.20, vom confecționa obiecte decorative specifice sărbătorilor de iarnă precum ghirlande, globuri, reni, oameni de zăpadă, brăduleți și alte asemenea", a declarat Violeta Tarța, bibliotecar, inițiatoarea atelierului de origami.

Atelierul de "Teatru de umbre" se va derula zilnic, în aceeași perioadă, între orele 11.30-13.00 și se adresează copiilor cu vârsta de peste opt ani. Înscrierile la cele două ateliere se fac la Secția de împrumut pentru copii a bibliotecii, până în data de 1 noiembrie, zilnic de la ora 900 la ora 1600, sau la numărul de telefon al instituției: 0261-711199. Participarea la ambele ateliere este gratuită.

"Prin aceste metode de educație non formală dorim să atragem în jurul bibliotecii cât mai mulți copii care preferă să își petreacă timpul liber într-un mod plăcut și creativ oferindu-le și posibilitatea de a socializa, de a se distra și de a lega noi prietenii. Este știut și apreciat faptul că educația non formală însoțește cu succes formarea educațională a copiilor și rămâne una dintre variantele optime pentru susținerea dorinței de cunoaștere și de afirmare", a declarat Raluca Istrate, bibliotecar-formator, inițiatoarea atelierului de Teatru de umbre.

Persoane de contact:

Violeta Tarța, bibliotecar

Telefon: 0743652382

e-mail: tartavioleta@gmail.com

Raluca Istrate, bibliotecar-formator

Telefon: 0743187755;

e-mail: raluk13us@yahoo.com

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 28, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.