Lucrările de modernizare la halele de lactate din Piața Mică și Piața Someș sunt aproape de final

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a verificat marți, 29 octombrie finalizarea lucrărilor de modernizare executate la halele de comercializare a produselor lactate din Piaţa Someş şi Piaţa Mică.

DSC_0968

În Piaţa Someş hala pentru comercializarea laptelui și a produselor lactate pentru producătorii particulari a fost renovată și modernizată, efectuându-se următoarele lucrări de modernizare după cum urmează: s-a construit un grup sanitar și vestiar, s-au placat pereții interiori cu rigips, s-au montat tavane false din plăci de gips-carton, s-au montat geamurile exterioare din termopan, s-a refăcut instalația electrică, instalația de apă și canalizarea, s-au efectuat vopsiri la interior și exterior, la pereți și tavane, s-a montat un aparat de aer condiționat, chiuvete și un boiler în hală, în grupul sanitar precum și montarea cabinelor WC, s-au placat pereților cu tablă din oțel galvanizat, s-a turnat pardoseală epoxidică în hală, s-au montat uși profiluri termopan.

DSC_0957

Contravaloarea lucrării este de 64.405,84 RON cu TVA inclus.

În Piaţa Mică, hala pentru comercializarea laptelui și a produselor lactate pentru producătorii particulari a fost renovată și modernizată, efectuându-se următoarele lucrări de modernizare dupa cum urmează: s-a mărit spațiul destinat comercializării laptelui și a produselor lactate, s-a construit un grup sanitar și un vestiar, s-au montat geamurile exterioare din termopan, s-au zidit și izolat pereții exteriori, s-a refăcut tavanul, s-a refăcut instalația electrică, instalația de apă și canalizarea, s-au efectuat vopsiri și tencuieli interioare și exterioare la pereți și tavane, montarea unui aparat de aer condiționat, montarea chiuvetelor și a boilerului în hală, în grupul sanitar precum și montarea cabinelor WC, placarea pereților cu tablă din oțel galvanizat, turnarea unei pardoseli epoxidice în hală, montare uși profiluri termopan.

Contravaloarea lucrării este de 70.081,42 RON cu TVA inclus.

Executantul lucrărilor este S.C. PL GRUP CONS S.R.L.SATU MARE.

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 29, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.