Zona Oașului, cea mai afectată de ploi și topirea zăpezii

Ca urmare a problemelor generate de precipitaţiile înregistrate în ultimele zile şi a topirii zăpezii, prefectul Eugeniu Avram s-a deplasat, împreună cu inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Iulian Burz, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor, Vasile Andrieş, directorul Filialei Satu Mare a Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, Adrian Bucureşteanu, la Călineşti Oaş, Negreşti Oaş şi Tarna Mare, zonele din judeţ cele mai afectate.

ape1Din discuţiile cu primarii celor trei localităţi, cu specialiştii dar şi cu cetăţenii au reieşit care sunt problemele cu care se confruntă în cazul unor precipitaţii abundente sau topirea zăpezilor, soluţiile care trebuie implementate dar şi care sunt neajunsurile cu care se confruntă instituţiile care acţionează în astfel de momente.

În baza inventarierii tuturor aspectelor identificare în teren dar şi a rapoartelor primite de la instituţiile implicate, prefectul Eugeniu Avram va transmite ministerelor de resort informări privind situaţia actuală la nivelul judeţului Satu Mare, măsurile luate pentru salvarea vieţii cetăţenilor şi bunurilor acestora dar şi propuneri pentru eliminarea aspectelor ce influenţează în mod negativ acţiunile de intervenţie în caz de inundaţii.

ape2

 

ape3

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 6, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.