Comisia de Siguranța Circulației a stabilit ca parcarea mașinilor angajaților UPU să se facă în curtea spitalului

Miercuri, 30 octombrie, primarul Dorel Coica a convocat şedinţa Comisiei de Siguranţa Circulaţiei. S-a pus în discuţie următoarea ordine de zi:

DSC_1091

1. DRM DRAXLMAIER solicită amplasarea unei oglinzi rutiere la intersecţia str. Dorobanţilor cu calea de acces spre poarta nr. 2 a societăţii. Se vor lua măsuri pentru igienizarea zonei, după care se va stabili dacă este sau nu necesară amplasarea oglinzii.

2. S-a reanalizat solicitarea lui Silaghi Emil domiciliat pe str. Fântânii nr.18 privind aprobarea accesului pentru aprovizionarea restaurantului „Fântâna cu Bere”, de pe str. Transilvaniei. S-a acordat aviz favorabil, cu condiţia ca traficul să nu fie stânjenit pe perioada aprovizionării.

3. Locatarii bl. 1,3,5 şi 7 din P-ţa 25 Octombrie solicită amplasarea unor stâlpişori pentru a împiedica parcarea maşinilor pe căile de acces pentru pietoni. S-a acordat aviz favorabil.

4. S-a reanalizat solicitarea d-nei Vida Felicia reprezentant Euroregal privind  amplasarea unor stâlpi de protecţie la limita trotuarului pe str. Ravensburg nr.2 în dreptul rampei de acces (propusă) pentru persoanele cu dizabilităţi la farmacia mai sus menţionată. S-a acordat aviz favorabil, se vor monta stâlpişori.

5. Văleanu Alexandru solicită aviz pentru documentaţia privind amenajare „Spălătorie auto, birouri şi cafe bar S+P+1” Satu Mare, str. Botizului. S-a acordat aviz favorabil.

6. D-na dr. Moldovan Adriana, medic şef UPU-SMURD solicită autorizarea a 5 locuri parcare pentru personalul UPU, în parcarea din faţă de la UPU satu Mare. S-a recomandat ca parcarea autovehiculelor angajaţiilor UPU să se facă în curtea spitalului.

7. S-a rediscutat solicitarea d-lui Frunzar Florin, domiciliat pe str. G. Călinescu nr. 36 care vine cu rugămintea găsirii unei soluţii pentru mutarea staţiei de autobuz din dreptul imobilului sus menţionat, la această adresă funcţionează şi un atelier de reparaţii auto iar accesul este în permanenţă blocat de oprirea autobuzelor în staţie cât şi de persoanele care aşteaptă în staţia de autobuz. De asemenea vine cu propunerea instituiri sensurilor unice pe str. Călinescu şi pe str. Anghel Saligny. Se va muta staţia de autobuz din faţa imobilului mai sus menţionat, în faţa terenului viran.

La Diverse, s-a discutat amplasarea unui sens giratoriu în faţa magazinului Real. Propunerea a primit aviz favorabil.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 30, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.