OFSD Satu Mare vine în sprijinul celor care doresc recalificarea și reorientarea profesională

Miercuri de la ora 17.00 la sediul PSD de pe str. Ștefan cel Mare a avut loc medierea din cadrul campaniei demarate de OFSD Satu Mare, “Mai multe șanse de ocupare a unui loc de muncă și de formare profesională!’’. Au participat un număr mare de persoane care și-au pierdut locul de muncă, dar și șomeri, pentru a se informa despre oportunitățile oferite prin AJOFM Satu Mare prin cursurile de recalificare profesională.

DSC_0272

DSC_0271

Au vorbit despre importanța recalificării în scopul încadrării pe piața muncii și oportunitățile create pe plan municipal de această campanie viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca, preşedinta Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate Satu Mare, dr. Paula Mare, preşedinta Organizaţiei Municipale de Femei, Manuela Rogoz, secretarul executiv Nicoleta Mihali.

Persoanele interesate de reorientarea profesională vor fi îndrumate și consiliate în legătură cu pașii pe care îi vor parcurge pentru înscrierea la aceste cursuri. Cursurile vor fi organizate în diverse domenii, în funcție de cerințele de pe piața muncii din județul nostru, ca de exemplu: lăcătuși, lucrători comerciali, cofetari. Cursurile vor avea o durată medie între 3 și 9 luni, iar la final vor fi liberate diplome de absolvire recunoscute în țările UE. Este de menționat că aceste cursuri sunt gratuite.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 30, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.