O sătmăreancă a fost tâlhărită în plină stradă

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei ai Compartimentului de Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, au reuşit, în scurt timp de la comiterea unei tâlhării, să-l reţină pe principalul suspect, un tânăr de 23 de ani, din Lazuri. Bărbatul a smuls un lanţ din aur de la gâtul unei femei, pe stradă, şi a fugit apoi de la locul faptei, sperând că astfel nu va răspunde pentru infracţiunea  comisă.

furt-lantisorVictima, o sătmăreancă de 28 de ani, a sesizat însă de îndată Poliţia, şi în mai puţin de 24 de ore bărbatul care a acostat-o era reţinut de poliţişti în Arestul Inspectoratului. Mai mult, poliţiştii au stabilit şi că bijuteria a fost amanetată de suspect, acesta motivând că avea nevoie de bani.

Robert K., de 23 de ani, din Lazuri, va fi prezentat magistraţilor, astăzi, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 31, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.