Nicolae Șuta și-a dat demisia din funcția de consilier local

Consilierul local Nicolae Şuta, fost candidat PDL la Primăria Satu Mare la alegerile din 2012, a demisionat din funcţie, nemaidorind să facă parte din for. Consilierii locali au luat act în şedinţa de astăzi de demisia înaintată de acesta, urmând ca PDL Satu Mare să propună un alt înlocuitor pentru a fi validat.

DSC_0017.2Prezent în sală, fostul preşedinte al organizaţiei de tineret, Florin Ciote, a dorit să ia cuvântul, spunând că el este următorul pe lista PDL. Fără nicio explicaţie, el i-a rugat pe consilieri să ţină cont de acest aspect şi când va veni vremea validării, lucru care a stârnit zâmbete pe feţele vechilor consilieri care cunosc procedura.

Colegul său de partid, consilierul Cosmin Raţiu, l-a rugat pe aceasta să consulte conducerea partidului pentru a afla poziţia acesteia, amintind că deocamdată nu a fost făcută nicio propunere oficială. El a dat asigurări că propunerea va respecta legislaţia în vigoare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 31, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.