Polițiștii au depistat trei tineri din Hrip care atacau și tâlhăreau femei

Trei tineri din Hrip, printre care și un minor de 15 ani, sunt suspectați de polițiști că au comis două tâlhării în municipiul Satu Mare, deposedând prin violențe victimele de genți și telefoane mobile. Suspecții, doi bărbați și o femeie, acostau pe stradă părțile vătămate și după ce le loveau cu pumnii, smulgeau bunurile și părăseau în fugă locația, sperând că astfel se vor putea sustrage răspunderii penale.

tanar-condamnat-pentru-talharie-prins-de-un-politist-aflat-in-timpul-liber_size6Toți trei au fost însă depistați în urma anchetei desfășurate în colaborare de polițiștii Biroului de Investigații Criminale și ai Postului de Poliție Păulești, beneficiindu-se în acest caz și de sprijinul de specialitate al ofițerilor S.I.P.I.

Față de Kalaman P., de 27 de ani, din Hrip, ofițerii de cercetare penală au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca suspectul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă . De asemenea, sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie  Andrea S., de 23 de ani, însărcinată și mamă a 3 copii, precum și V.B., de 15 ani, ce va fi supus unei expertize medico-psihiatrice.

Polițiștii au reușit să recupereze și 75% din prejudiciul cauzat de cei trei suspecți, victimele redobândindu-și astfel aproape integral bunurile ce le-au fost furate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 1, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.