Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, luni, 62 de ani

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, luni, vârsta de 62 de ani, până la acest moment nefiind anunţat un program public al şefului statului pentru ziua de 4 noiembrie.

traian_basescu_2_04343100Anii trecuţi, Traian Băsescu şi-a serbat ziua de naştere alături de familie, s-a întâlnit şi cu apropiaţi din mediul politic, uneori cu o zi în avans sau a avut program public.

În 2012, preşedintele Băsescu a postat pe Facebook, în 5 noiembrie, un mesaj video în care le mulţumea celor care i-au transmis mesaje de ziua sa. "Vreau să mulţumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de naştere. Fie că au făcut-o pe Facebook, fie că au făcut-o pe Internet, fie că au făcut-o prin mesaje lăsate la cabinet. M-a impresionat numărul extraordinar de mare de vizitatori de pe Facebook: 185.000 din care 12.000 de Like-uri şi 4.000 de mesaje. În afara acestora, au fost foarte mulţi care au simţit nevoia să-mi adreseze mesaje de felicitare direct acasă", a spus Traian Băsescu în mesajul video. În seara zilei de 3 noiembrie 2012, preşedintele se afla la Castelul Foişor, unde urma să îşi sărbătorească ziua de naştere şi unde sosiseră şi lideri PDL, între care Anca Boagiu şi Adriean Videanu.

În 3 noiembrie 2011, preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu parlamentarii din majoritatea guvernamentală de la acel moment, la eveniment participând şi premierul de atunci Emil Boc. "Nu e nicio întâlnire politică, este joi, iar mâine (vineri – n.r.) parlamentarii pleacă, sunt acasă şi am considerat de bun simţ ca la împlinirea a 60 de ani să bem împreună un pahar de vin, că buni, răi, cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva", a spus atunci Băsescu, la sosirea la Vila Lac. Întrebat de jurnalişti ce îşi doreşte de ziua sa de naştere, şeful statului a răspuns: "Linişte". "Îmi doresc linişte, mi-o iau singur: mâine nu vin la serviciu", a adăugat Băsescu. Tot în 3 noiembrie, preşedintele a oferit, înainte de a se întâlni cu delegaţia FMI, câte o cupă cu şampanie şi o felie de tort jurnaliştilor acreditaţi la Preşedinţie.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 3, 2013. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.