Veşti cumplite pentru condamnaţii din „Dosarul Transferurilor”. SE ÎNGROAŞĂ GLUMA!

Cei opt condamnati in „Dosarul Transferurilor” se tem de recursul de pe 11 februarie, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Gigi Netoiu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, sustine ca „se ingroasa gluma” in acest caz!

sume_uriase_confiscate_vanzatorilor_de_fotbalisti_din_dosarul_transferurilor_18434130_56651100Văd că gluma se îngroaşă. Mie îmi motivează acolo că am participat la un singur transfer şi îmi dă 3 ani cu suspendare. Domn’ne, stai puţin, acel transfer a fost legal sau nu? Cine a facut transferul, Neţoiu sau Dinamo?”, a spus Gigi Neţoiu la Dolce Sport.

La rândul său, impresarul Victor Becali recunoaşte că se teme: „Nu are cum să nu îţi fie teamă. Asta este ultima instanţă, dar revin cu ce spuneam, noi am fost achitaţi după 42 de termene!”
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/vesti-cumplite-pentru-condamnatii-din-dosarul-transferurilor-se-ingroasa-gluma_1108013.html#ixzz2KCwCEbs4

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 7, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.