Hală la standarde europene, pentru producătorii sătmăreni de lactate

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica împreună cu viceprimarul Radu Roca au verificat luni, 4 noiembrie modul de executare a lucrărilor de renovare la hala de lactate din Piaţa nr. 1 (Piaţa Mare) din Satu Mare. Valoarea lucrărilor este de 39.500 lei cu TVA inclus.

piata-somes1

În vederea renovării hala a fost închisă timp de două săptămâni însă lucrările efective au durat aproximativ 10 zile. Hala are o capacitate de 20 de vitrine însă în momentul de faţă există contracte de închiriere pentru jumătate dintre acestea. Producătorii sunt aşteptaţi de marţi, 5 noiembrie în spaţiul nou renovat.

Edilul Sătmarului a declarat că în urma lucrărilor de renovare executate la hala din Piaţa Mare producătorii vor avea la dispoziţie condiţii europene pentru a-şi desface mărfurile. „După renovarea halelor de lactate din pieţele „Someş”, Mică şi nr. 1, urmează reabilitarea pieţei din Micro 17”, a menţionat primarul Dorel Coica.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 4, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.