Asociaţia SamStudia organizează la Satu Mare prima ediţie a festivalului UNIFEST

Asociației SamStudia – Organizația Tinerilor și Studenților Sătmăreni, care  organizează în perioada 4 – 14 noiembrie prima ediție a festivalului UNIFEST, în Satu Mare. Acest festival anual aduce timp de 10 zile cultura, arta, sportul și educația nonformală mai aproape de tineri și studenți, simultan, în 18 orașe din România.

samstudia_logo_la_damburi-660x220

Asociația SamStudia – Organizația Tinerilor și Studenților Sătmăreni organizează în perioada 4 – 14 noiembrie prima ediție a proiectul UNIFEST în Satu Mare. SamStudia este cea de-a 87-a organizație membră USR (Uniunea Studenților din România), plasând orașul Satu Mare între celelalte centre universitare din țară, membre ale Uniunii. USR este o organizație umbrelă, la nivel național, pentru cele peste 90 de asociații studențești și de tineret din 18 centre universitare. Scopul statutar al federației este acela de a reprezenta, promova și apăra drepturile tinerilor și studenților, în raport cu actorii relevanți la nivel național.

Unul dintre principalele proiecte USR este UNIFEST, un festival anual ce aduce timp de 10 zile cultura, arta, sportul și educația nonformală mai aproape de tineri și studenți, simultan, în 18 orașe din România.
Activitățile care urmează să se desfășoare sunt:

4-10 NOIEMBRIE
Concurs online de fotografie și pictură
Pagina de Facebook a Asociației: https://www.facebook.com/SamStudia?fref=ts

11-20 NOIEMBRIE
Expoziție de fotografie și pictură:
Expunerea celor mai interesante lucrări participante la concursul din zilele anterioare, în cafenele din Satu Mare

8 NOIEMBRIE
15:00 – 18:00 Workshop pe reprezentare în cadrul instituțiilor de învățământ preuniversitar și universitar, în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare

Invitat: Mark Adrian Török, Prefectul Studenţilor din cadrul Universității ”Babeş-Bolyai” Loc de desfășurare: Sala Mică a Consiliului Județean Satu Mare

9 NOIEMBRIE
12:00 – 16:00 Training: Advertising
Loc de desfășurare: Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare, sala 210
19:00 – 22:00 Proiecție de film
Loc de desfășurare: Str. Vasile Lucaciu, nr. 9 (Kulturtreff)

10 NOIEMBRIE
12:00 – 16:00 Training: Fundraising
Loc de desfășurare: Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare, sala 210

13 NOIEMBRIE
14:00 – 17:00 Training: Voluntariat și Dezvoltare Personală Loc de desfășurare: B-dul Vasile Lucaciu nr. 8 (Sediul Asociației ACT 4 U)
17:00 – 20:00 Training: Comunicare Loc de desfășurare: B-dul Vasile Lucaciu nr. 8 (Sediul Asociației ACT 4 U)

Între partenerii UNIFEST Satu Mare se numără AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), MTS (Ministerul Tineretului și Sportului), Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare și Asociația ACT 4 U. Pentru mai multe detalii legate de eveniment și pentru a vă putea înscrie la unul dintre concursurile sau trainingurile oferite gratuit în cadrul UNIFEST, vă rugăm să accesați site-ul asociației : http://samstudia.ro/.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 5, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.