Moartea unui elev de 15 ani. S-a sinucis pentru că era bătaia de joc a colegilor

Un elev hărțuit de colegii săi a cedat psihic și s-a spânzurat în camera sa. Își făcuse și o prietenă însă familia acesteia îl blama. Mai mult, colegii l-au poreclit „paedo” (n.r. „pedofilul”) întrucât prietena lui era cu doi ani mai mică decât el.

spanzuratJoshua Maddox, un elev din Marea Britanie, din orașul west Midlands, a fost găsit spânzurat în camera sa. Acesta intrase într-o depresie foarte puternică, cauzată de faptul că unii colegi de școală și amici râdeau pe seama faptului că suferă de sindromul ADHD, deficit de atenție și hiperactivitate.  Din cauza acestei afecțiuni nu putea ține pasul cu ceilalți copii și era ultimul la învățătură.

Citiţi mai mult: Moartea unui elev de 15 ani. S-a sinucis pentru că era BĂTAIA DE JOC a colegilor – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/moartea-unui-elev-de-15-ani-s-a-sinucis-pentru-ca-era-bataia-de-joc-a-colegilor-1022656.html#ixzz2KCy9OrAe
EVZ.ro

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 7, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.