Primarul din Toronto, Rob Ford, recunoaşte că a consumat un derivat al cocainei

Primarul oraşului Toronto, Rob Ford, recunoaşte că a consumat crack, un derivat al cocainei, însă dă asigurări că nu este dependent, relatează site-ul canadian CTV.News.

Toronto-Mayor-Ford-leaves-008Primarul a dat asigurări că nu este dependent de cocaină, afirmând că a fumat crack în urmă cu un an.

"Da, am fumat crack-cocaină. Dar nu sunt dependent. Dacă am încercat? Probabil într-una dintre beţiile mele nebuneşti", a declarat primarul Ford.

"Am făcut greşeli. Ce pot face acum este să îmi cer scuze şi să merg înainte", a spus primarul într-o conferinţă de presă.

Luni, Rob Ford a prezentat scuze pentru "erori", anunţând că nu va demisiona, în pofida scandalului declanşat de o înregistrare video în care pare a consuma droguri. "Prezint scuze sincere familiei mele, cetăţenilor şi contribuabililor acestui oraş frumos, inclusiv colegilor din Consiliul municipal", a declarat Rob Ford la postul de radio Newstalk 1010.

Săptămâna trecută, poliţia din Toronto a transmis justiţiei un dosar de 500 de pagini şi înregistrări video confiscate în iunie. În una dintre înregistrări, primarul apare în timp ce se pregătea să fumeze o pipă într-o casă cunoscută pentru consumul de crack, un derivat al cocainei. "Nu sunt dependent de crack, nu sunt dependent de niciun drog", a dat asigurări primarul Rob Ford, în vârstă de 44 de ani.

Mediafax.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 5, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.