Primarul Dorel Coica a fost ales vicepreședinte al Ligii Aleșilor Locali din PSD

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, a fost ales vineri, 8 noiembrie vicepreședinte al Ligii Aleșilor Locali din PSD. Aleșii locali social-democrați din toată țara, s-au întrunit, vineri, 8 noiembrie, la București pentru a alege conducerea Ligii Aleșilor Locali a PSD.

conferinta-psd-dorel-coica-013-300x238Primarul Coica îi va coordona pe primarii și consilierii locali ai PSD din Nord-Vestul României, împreună cu președintele Consiliului Județean Bistrița, Radu Moldovan.

Dorel Coica a afirmat că încrederea pe care i-au acordat-o colegii de partid, demonstrează recunoașterea activității eficiente a echipei aflate la conducerea Primăriei Satu Mare.

Totodată, prin noua funcție în care a fost ales se va implica activ în desfășurarea procesului de regionalizare și reorganizare a administrației publice și în împărțirea bugetului în teritoriu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 noiembrie 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.