TSD Satu Mare a plantat 50 de copaci în Curtuiuş

Sȃmbătă, 09.11.2013, Tinerii Social Democraţi din municipiul Satu Mare au plantat 50 de copaci în Curtuiuş, în zona unde urmează a fi amenajat un loc de joacă pentru copii. La această acţiune au participat 20 de membri ai Organizaţiei municipale a TSD.  

"Tineretul social democrat doreşte să se implice activ în acţiuni de informare cu privire la valori precum respectul faţă de natură şi de constientizare a importanţei deosebite pe care o are plantarea unui copac şi îngrijirea lui, atȃt prin prisma ajutorului pe care îl dăm mediului inconjurător, cȃt şi prin exemplul civic care este dat de genul acesta de acţiuni. M-aş bucura enorm ca acţiunea noastră să fie continuată de cȃt mai multe persoane, care să identifice şi alte locuri unde s-ar putea planta copaci" a declarat preşedintele organizaţiei municipale a TSD Satu Mare, Ionuţ Bujor. 

La organizarea acţiunii de ieri s-a implicat şi consilierul local Ardelean Octavian.

DSCN4035

DSCN4032

DSCN4008

DSCN4002

DSC_0029
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 10, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.