Beniamin Kira a demisionat din conducerea PDL Satu Mare

În data de 5 noiembrie 2013, omul de afaceri Beniamin Kira a demisionat din conducerea PDL Satu Mare. Până de curând acesta deţinuse funcţia de vicepreşedinte în cadrul Organizaţiilor judeţene şi municipale (Satu Mare) a PDL. În continuare vă transmitem textul prin care Beniamin Kira îşi motivează decizia de a renunţa la funcţiile deţinute în cadrul PDL Satu Mare:

kira„CĂTRE,
Partidul Democrat Liberal, Satu Mare
Subsemnatul Kira Beniamin, domiciliat în Satu Mare, str. Griviţei , nr. 1, membru al Partidului Democrat Liberal din anul 2000 şi până în prezent.
Am decis după mai multe calcule şi analize că această conducere interimară a organizaţiei judeţului Satu Mare nu are o viziune, un proiect prezent şi viitor, credibil care ar putea aduce succes partidului pe viitor.
Pentru aceste motive consider că nu merită să mai rămân în funcţiile pe care le deţin în momentul de faţă, vicepreşedinte al organizaţiei municipale şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţului Satu Mare, Partidului Democrat Liberal.
Începând cu dată de 05.11.2013, îmi depun demisia, pentru moment, din funcţiile pe care le deţin momentan, fără să plec la alt partid, stând deoparte o perioadă de vreme, revenind activ doar dacă voi considera că există o conducere, echipă cu care împreună am putea într-un final câştiga alegerile locale. Lucru care mi-l doresc de peste zece ani.
Vă mulţumesc pentru înţelegere, urându-vă mult succes pe viitor”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 noiembrie 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.