O mamă alcoolică din Giurtelecu Hododului şi-a agresat în mod repetat fiica

O femeie de 35 de ani, din Giurtelecu Hododului, este anchetată de poliţiştii Postului de Poliţie Hodod pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, după ce şi-a agresat, în mod repetat, fiica în vârstă de 15 ani.

minora-batuta-si-infometata-de-proprii-parintii-1351771356Fetiţa a crescut într-un centru de plasament, până în urmă cu trei ani, când, la insistenţele mamei, a revenit în familie. În ultima săptămână însă mama, care consuma în exces băuturi alcoolice, a bătut-o aproape zilnic, fetiţa ajungând să ceară ajutor primăriei din localitate.

Poliţiştii Postului de Poliţie din comună s-au sesizat din oficiu, au cerut efectuarea unei anchete sociale în acest caz şi au întocmit pe numele mamei dosar penal pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Autorităţile au dispus şi instituţionalizarea minorei în regim de urgenţă de către D.G.A.S.P.C., chiar în cursul acestei zile fetiţa urmând să ajungă într-un centru de minori din Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 13, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.