Un TIR a fost distrus de flăcări ieri, la ieşirea din satul Păulean

Un TIR încărcat cu piese pentru maşini a luat foc joi, 14 noiembrie foc la ieşirea din localitatea Păulean. Pompierii au ajuns la faţa locului în jurul orei 21.25 iar intervenţia s-a încheiat la câteva minute după ora 23.00.

tir-ars-incendiuPotrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, Aurel Ulici incendiul a izbucnit în partea din spate a TIR-ului încărcat cu piese pentru instalaţia de răcire a autoturismelor cu pericol de propagare la întreaga încărcătură.

Ulici a declarat că valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 1.000.000 de lei, în incendiu fiind distruse aproximativ 80% din încărcătura vagonului, remorca TIR-ului dar şi şase cauciucuri. „Cauza probabilă a producerii incendiului a fost frecarea la sistemul de rulare”, a declarat Aurel Ulici.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 15, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.