Pensionarii cu vârsta peste 75 de ani vor avea gratuitate de anul viitor pe autobuzele Transurban

Începând cu anul viitor (2014) toţi pensionarii cu vârsta peste 75 de ani vor putea circula gratuit pe autobuzele Transurban.  „Dacă până în prezent am acordat gratuitate doar unor categorii de pensionari, din 2014 toţi vârstnicii de peste 75 de ani vor putea circula gratuit pe mijloacele de transport în comun ale Transurban”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica.

autobuzVă reamintim că în şedinţa din 27 iunie, anul curent (2013), consilierii locali au votat proiectul de hotărâre cu privire la acordarea de gratuităţi pe autobuzele Transurban pensionarilor aflaţi la limită de vârstă, cu domiciliul pe raza municipiului Satu Mare şi cu pensia sub 500 lei pe lună. Hotărârea a intrat în vigoare din data de 15 iulie şi a vizat 1.388 de pensionari care îndeplinesc criteriile stabilite de autorităţi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 19, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.