76 de angajați sătmăreni ai Poștei Române au fost disponibilizați luna trecută

În judeţul Satu Mare Poşta Română a disponibilizat luna trecută (octombrie 2013) un număr de 76 de persoane. Potrivit directorului executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, Simona Derşidan, persoanele disponibilizate îşi vor primi drepturile în cursul lunii decembrie al anului în curs (2013).

postasProbleme sunt şi în ceea ce priveşte foştii angajaţi ai chioşcurilor de ziare. Derşidan spune că firma din Bucureşti a intrat în faliment în urmă cu aproximativ două săptămâni iar cele 26 de persoane disponibilizate din judeţ încă nu beneficiază de ajutorul de şomaj deoarece fostul angajator încă nu a depus documentele necesare la AJOFM Satu Mare.

Conducerea instituţiei sătmărene şi-a anunţat colegii din capitală care vor lua legătura cu reprezentanţii firmei în cauză pentru urgentarea rezolvării acestei probleme.

În aceeaşi ordine de idei, două firme din judeţ care activează în domeniul construcţiilor au anunţat că vor disponibiliza 20 de persoane pe perioada de iarnă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 21, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.