Consiliul Județean oferă gratis drapele și stegulețe de Ziua Națională a României

Joi,  21 noiembrie într-o conferință de presă președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a lansat o invitație sătmărenilor de a se adresa instituției județene pentru a primi gratuit drapele și stegulețe cu tricolorul României.

palat-tricolor„Condiția este să-l arboreze, să-l pună în geam, pe balcon, dar cel mai important este să-l pună la suflet. Acesta este de fapt demersul nostru și asta încercăm să facem noi, Consiliul Județean, să readucem toate aceste semne ale statutul român, toate lucrurile legate de identitatea noastră națională, să le punem înapoi în sufletul nostru. Nu înseamnă că este extremism faptul că iubești drapelul, imnul și îți iubești țara. 1 Decembrie este Ziua Națională a României și așa cred că trebuie să o respecte fiecare instituție a statului”, a declarat Ștef.

Conducerea CJ a pregătit 3.000 de stegulețe și 2.000 de drapele, ce vor fi plătite din buzunarul președintelui Adrian Ștef. Totodată, Palatul Administrativ va fi împodobit din nou cu drapelul uriaș.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 21, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.