Șapte instituții descentralizate vor trece în subordinea Consiliului Județean Satu Mare

Joi, 21 noiembrie, în cadrul conferinței de presă susținută de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, acesta a declarat că șapte instituții vor trece în subordinea Consiliului Județean Satu Mare în urma descentralizării.

adrian-stef1Aceste instituții sunt: Direcția Agricolă, filiala Agenției Națională pentru Piscicultură și Acvacultură, Direcția pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural, Palatul și Clubul Elevilor, Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția de Sănătate Publică și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret.

Instituțiile vor trece în subordinea administrației județene cu tot cu patrimoniu, astfel că șefii de la județ vor avea de administrat clădiri noi. Printre acestea se află clădirile Direcției Agricole de pe str. Lăcrămioarei, o parte din clădirea Camerei Agricole de pe str. 1 Decembrie 1918, imobilele Direcției de Sănătate Publică dar și taberele școlare din Livada, Tarna Mare și Vrăticel.

Adrian Ștef a ținut să precizeze că și hotelul Sport va trece oficial în administrarea Consiliului Județean, precizând că se va încerca rezilierea contractului cu fosta firmă a lui Florin Gal, deoarece nu a făcut investițiile la care s-a angajat. Mai mult, în acest caz se fac investigații.

Vicepreședintele Mircea Govor a dat asigurări că firma care are concesionat terenul va rămâne fără hotel, precizând că a evacuat până și Gazeta de Nord Vest din sediul de pe str. Mihai Viteazu.

Urmează ca în cel mai scurt timp să se realizeze concursuri pentru posturile de directori.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 21, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.