Scandal și huiduieli la ședința de alegeri a conducerii Asociației Județene a Pensionarilor

Joi, 21 noiembrie de la ora 13.00 Organizația Județeană de Pensionari Satu Mare s-a întrunit pentru adunarea generală extraordinară de alegere a unui nou președinte, în urma demisiei din funcție a lui Mircea Marian. Pentru funcţia de preşedinte s-au înscris Livia Haidu, actuală președintă interimară, şi Mircea Marian, care speră se se reîntoarcă la conducerea organizației. Întrunirea pensionarilor a degenerat într-un circ în toată regula între susținătorii celor doi, fiind necesară în cele din urmă intervenția bodyguarzilor.

Din partea Federației Naționale a Pensionarilor a participat vicepreședintele Andrei Novac. După deschiderea ședinței de către președinta interimară Livia Haidu, s-a declarat ședința ca fiind nestatutară iar alegerile nu au mai avut loc. În incinta restaurantului au avut acces doar pensionarii cotizanți la zi, care au fost în număr de 135. Din cei 441 de membri ai asociaţiei s-au prezentat doar 135, iar ca şedinţa să fie statutară era nevoie de două treimi, adică de 294 de persoane.

Livia Haidu le-a explicat pensionarilor situaţia, însă a fost huiduită de susținătorii fostului preşedinte Mircea Marian. Acesta a luat cuvântul şi a încins spiritele, incitându-i  pe cei prezenți împotriva Liviei Haidu. S-a ajuns la dezordine și huiduieli și în cele din urmă a fost necesară intervenția Fușle Scurity.

DSCN0744

DSCN0753

DSCN0755

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 21, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.