Obiectivele turistice ale Careiului, prezentate la târgul de turism „Touristica” de la Cluj Napoca

Centrul de promovare a Turismului Cultural al Municipiului Carei este prezent în aceste zile la Cluj Napoca, unde se desfășoară ediția de toamnă a târgului de turism "Touristica" la care sunt prezenți peste 50 de expozanți atât din țară, cât și din străinătate.

IMG_20131122_101844

Municipiul Carei este prezentat într-un stand propriu, cu materiale care promovează orașul ca și punct de atracție turistică, care oferă posibilitatea petrecerii unei vacanțe sau a unui sfârșit de săptămână relaxant și plăcut într-un oraș cu o istorie și moștenire patrimonială deosebită.

Locații precum Castelul Karolyi, Monumentul Ostașului Român, Ștrandul Termal, Parcul Dendrologic, Cripta familiei Karolyi din Căpleni, bisericile, statuile, evenimentele culturale și sportive, festivalurile, concertele, expozițiile, modalitățile de petrecere a timpului liber, locurile de cazare și multe altele, reprezintă doar câteva dintre posbilitățile pe care le oferă Careiul turiștilor și care sunt prezentate și ofertate la târgul de turism atât agențiilor de turism cât și vizitatorilor.

În cadrul standului municipiului Carei se pot găsi și materiale promoționale ale localităților Tășnad, Ardud și hărți turistice ale județului Satu Mare, pentru a oferi o alternativă de petrecere a unei vacanțe nu doar în Carei, ci și în alte locații turistice din județ.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 22, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.