Suspecţi de furt din autoturisme, reţinuţi de poliţişti

Două persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de furt din autoturisme au fost depistate de poliţiştii sătmăreni, una dintre acestea fiind încarcerată în Arestul Inspectoratului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare.

geam spartÎn cursul nopţii trecute patrula de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarm, a depistat două persoane care încercau să sustragă un MP3 player dintr-un autoturism parcat pe Strada Magnoliei din municipiu. Suspecţii, Iosif  B., de 34 de ani, din Moftinul Mic, şi Viorica S., din Satu Mare, au pătruns prin efracţie în maşină, spărgând geamul portierei din faţă.

Cercetările au fost extinse în acest caz de către  poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, rezultând că cei doi suspecţi au mai comis în cursul aceleiaşi nopţi o altă o infracţiune de furt, tot din auto. Prejudiciul cauzat în urma sustragerii se ridică la suma de 2.000 lei, reprezentând contravaloarea bunurilor furate şi a distrugerilor provocate în urma pătrunderii prin efracţie. Pe numele lui Iosif B. ofiţerii de cercetare penală au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru furt calificat, cercetările continuând pentru probarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Un alt suspect, de 32 de ani, din Sălaj, este anchetat de poliţiştii Postului de Poliţie Santău în cazul sustragerii unui telefon mobil dintr-o locuinţă. Cercetările continuă în acest caz pentru recuperarea prejudiciului cauzat, suspectul, Vasile B., invocând că a oferit spre vânzare telefonul unor persoane necunoscute.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 7, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.