Audi Q7 furat din Rusia, depistat și indisponibilizat la PTF Urziceni

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat şi indisponibilizat, la intrarea în țară, un autoturism marca Audi Q7, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, care figurează ca fiind furat din Rusia.

15711Ieri, în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul italian Livio C., în vârstă de 57 de ani, care conducea un autovehicul marca Audi Q7, model 2007.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în România, la controlul de frontieră, polițiștii au constatat că autovehiculul în cauză, figurează ca fiind furat din Moscova, din luna octombrie 2007.

Conducătorul auto a declarat că a cumpărat mașina din Germania în anul 2007, contra sumei de 50.000 euro și că nu avea cunoștință că este semnalată ca fiind furată.

Autovehiculul, în valoare de 89.400 lei, a fost indisponibilizat la sediul PTF Urziceni până la finalizarea verificărilor, iar cetățeanul italian este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 22, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.