Cercetat pentru ultraj după ce a amenințat un polițist de frontieră de la PTF Urziceni

Un bărbat de 33 de ani din Carei, județul Satu Mare este cercetat pentru ultraj de către lucrătorii  PTF Urziceni după de a adresat amenințări directe unui polițist de frontieră din cadrul PTF Urziceni.

3024Ieri, în jurul orei 14.00, s-a prezentat pe sensul de intrare in România, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare, cetățeanul român Cătălin V. de 33 de ani, din localitatea Carei, conducând o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în România.

La controlul de frontieră efectuat în comun cu autoritățile maghiare, bărbatul a prezentat o factură pe care era înscrisă cantitatea de 1.500 kg mere.

În urma controlului efectuat s-a constatat că în autoutilitară se afla o cantitate mult mai mare de mere decât cea înscrisă în factură, și anume 3,5 tone, fapt pentru care nu i s-a permis ieșirea din Ungaria cu această cantitate.

După aproximativ 30 de minute, bărbatul s-a prezentat din nou la controlul comun de frontieră conducând o altă autoutilitară înmatriculată în Satu Mare. Cu această ocazie, Cătălin V. a adresat amenințări directe la adresa șefului de grupă din cadrul P.T.F. Urziceni.

În cauză s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea de către Cătălin V. de 33 de ani din Carei, a infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de art. 239, aliniatul 1, conform Codului Penal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 24, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.