Programul manifestărilor de 1 Decembrie la Carei, în organizarea Direcției de Cultură

Direcția de Cultură a municipiului Carei și Centrul Cultural Carei vă invită la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, care se vor desfășura după următorul program:
 
afis 1 decembrie 2013 pesa
Joi, 28 noiembrie, ora 13.00, Sala Festivă a Liceului Teoretic din Carei – Lansarea DVD-ului Recital de Poezie ”ROMÂNIE, TE SALUT!”, realizat de un grup de elevi ai Liceului Teoretic Carei în regia prof. Adrian Țineghe.
 
Vineri, 29 noiembrie 2013, ora 18.00, Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi – Spectacol Omagial de muzică corală, folk, dans și poezie cu participarea:
Coralei Preoțești a Protopopiatului Ortodox Carei – dirijor prof. Mariana Vulcan
Coralei Armonica – Dirijor Ioan Tordoi
Elevilor Liceului Teoretic din Carei pregătiți de prof. Adrian Țineghe
Formației „Club Dance” de la Clubul Elevilor și Copiilor Carei – Coregraf Cătălina Curceanu
Invitatului special: interpretul de muzică folk Sorin Bălaj.
 
După evenimentul artistic se va deschide expoziția de fotografie intitulată „Români cu care ne mândrim” realizată de Direcția de Cultură, Sport și Turism a municipiului Carei. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile din sală.
 
Duminică, 1 Decembrie 2013, de la ora 12.00 pe Platoul din fața monumentului Ostașului Român din Carei – Te Deum de Ziua Națională a României și Depuneri de coroane la Monumentul Ostașului Român.
Ora 18.00, Casa Comunitară Sf. Ladislau (fostul Club 9 Mai) – Spectacol folcloric dedicat Zilei Naționale a României.Participă:
Ansamblul Iedera – conducător muzical prof. Dumitru Iederan
Ansamblul Ceatăra – conducător muzical prof. Adrian Pașca
Solista de muzică populară: Laura Bakk
Invitați speciali: Ana Holdiș Pop și Marius Ciprian Pop
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile din sală.
 
Evenimentul este realizat de Direcția de Cultură și Sport Carei cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Carei, Centrului Cultural Carei, Liceului Teoretic Carei și al Clubului Elevilor și Copiilor Carei.
 
Invităm pe această cale toți careienii, și nu numai, să participe la aceste evenimente cultural-artistice, pentru a sărbători împreună Ziua Națională a României.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 25, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.