O femeie din Carei și-a amputat două degete în timpul serviciului

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei anchetează împrejurările în care o femeie de 36 de ani, muncitoare la o societate comercială ce desfăşoară activităţi în domeniul panificaţiei, a fost rănită în urma unui accident de muncă.

evaziunea-fiscala-in-sectorul-de-morarit-si-panificatie-a-depasit-70-la-finele-anului-2012-totalizand-un-miliard-de-lei-18448838Din primele cercetări a rezultat că luni seara, după ora 20.00, în timpul programului de lucru, femeia curăţa cuva unui aparat folosit la transferul aluatului în cuptor, iar mecanismul i-a prins degetele mâinii drepte. Muncitoarea a fost transportată de urgenţă la spitalul din Carei, medicii constatând că două degete i-au fost amputate şi unul zdrobit.

Femeia a rămas internată în spital, sub supraveghere medicală, iar poliţiştii continuă investigaţiile în cazul acestui accident de muncă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 26, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.