Utilaj agricol în valoare de 25.000 euro, indisponibilizat de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează un bărbat din Maramureș și altul din Satu Mare după ce la acesta din urmă au descoperit un utilaj ce figurează ca fiind furat din Italia. Tractorul, în valoare de aproximativ 25.000 euro, a fost indisponibilizat la STPF Satu Mare.

tractor-furat-300x225În cadrul unei acțiuni pe linia combaterii traficului cu vehicule furate din străinătate, polițiștii de frontieră sătmăreni au ridicat, ieri, 26 noiembrie, de la domiciliul lui Cristian V., 31 de ani, din Ardud, un tractor marca John Deere. Utilajul avea seria de șasiu polizată în totalitate, astfel încât identitatea tractorului să nu poată fi stabilită.

Sătmăreanul a declarat că a cumpărat tractorul contra sumei de 8.000 euro de la Vasile C., 38 de ani, din județul Maramureș.

Totodată, acesta le-a spus polițiștilor de frontieră că la momentul respectiv a fost întocmită o factură pentru tranzacția amintită, dar nu o mai găsește.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări și au constatat că utilajul figurează ca fiind furat din Italia, din noiembrie 2007.

Acum, Cristian V. este cercetat pentru fals material în înscrisuri oficiale, iar Vasile C. pentru tăinuire la furt. Utilajul, în valoare de aproximativ 25.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 27, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.