Hipermarketul Auchan Satu Mare se deschide pe 4 decembrie

Hipermarketul Auchan Satu Mare își deschide porțile pentru sătmăreni miercuri, 4 decembrie, la ora 10.00, în locul fostului hipermarket Real. Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 de produse.

prinpreluarea-magazinelor-real-auchan-a-intrat-in-top-5-angajatori-din-romaniaSpecialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, universul multimedia, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. 

Accesul la Auchan Satu Mare, situat în Centrul Comercial Arcade Satu Mare, va fi unul simplu şi rapid atât pentru locuitorii din oraş dar şi pentru cei care tranzitează zona, graţie multiplelor modalități de transport în comun. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri de parcare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 29, 2013. Filed under Afaceri, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.