Acțiuni umanitare și de donare de sânge, inițiate de filiala Satu Mare a PMP

Vineri seara, începând cu ora 17.30, Organizația Municipală a Partidului Mișcarea Populară Satu Mare a desfășurat împreună cu membrii din celelalte birouri de conducere, simultan, două ample acțiuni, efectuate într-unul din cele mai aglomerate locuri din Satu Mare. 
 
S-au distribuit cetățenilor foi volante de promovare a Partidului Mișcarea Populară prin care au fost chemați să schimbe fața acestei țări. S-a demarat acțiunea intitulată “O picătură de sânge în plus, o șansă în plus!“, prin distribuirea de foi volante în care cetățenilor li s-a solicitat sprijinul să vină alături de membrii partidului, pe 4 decembrie 2013, sa doneze sânge semenilor noștri aflați în suferință. În cadrul celei de-a doua acțiuni,  membrii activi și din conducerea PMP se vor prezenta la data de mai sus, la Centrul Județean de Transfuzii, pentru a dona sânge, pe bază de voluntariat.
 
S-a hotărât, de comun acord, ca toți membrii din conducerea PMP care au donat sânge, să doneze și tichetele de masă primite conform legii, unor copii cu stare materială redusă, din dorința ca Sfântul Nicolae să le facă și lor o surpriză.
 
Cu această ocazie, conducerea partidului face apel și la alți doritori de a face bine, să li se alăture la data de 4 decembrie, pentru a da o șansă în plus celor care asteaptă cu speranță sângele donat. 
 
foto1a
foto1b
foto1c
foto1d
foto1e
foto1f
 
Aurelian VINEATA
Președintele Organizației Municipale a Partidului Mișcarea Populară Satu Mare
Dr. Laura BOTA
Secretar Regional PMP, Președintele Partidului Mișcarea Populară Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 30, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.