În judeţul Satu Mare sunt înregistraţi peste 7.000 de şomeri

Rata medie a şomajului înregistrat în judeţul Satu Mare este de 4,32%, la data de 30 noiembrie 2013 fiind în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare un număr de 6.832 de persoane.

marusca-dersidanDate cu privire la situaţia şomerilor din judeţ au fost oferite în cadrul unei conferinţe de presă susţinute luni, 9 decembrie de către directorul AJOFM Satu Mare, Marcel Maruşca, respectiv de directorul adjunct al instituţiei, Valerica Derşidan.

Potrivit celor declarate de Maruşca, în cursul acestui an au fost mediate un număr de 5.072 de persoane din care au fost încadrate efectiv în câmpul muncii 3.090. Totodată, directorul instituţiei a subliniat faptul că până la sfârşitul lunii noiembrie un număr de 209 şomeri aflaţi în evidenţele AJOFM Satu Mare s-au încadrat înainte de expirarea perioadei de şomaj.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 9 decembrie 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.