Sătmărenii sunt aşteptaţi să-şi plătească la timp taxele şi impozitele înaintea sărbătorilor de iarnă

ghiseu-andrei-spiracheDirecţia de Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare face un apel public la toţi contribuabilii municipiului care au omis sau au uitat să-şi plătească impozitele şi taxele datorate bugetului local să facă un efort financiar şi să îşi achite impozitele şi taxele restante în următoarele două săptămâni pentru a nu avea surpriza total neplăcută de a li se bloca conturile bancare, salariile sau alte venituri în perioada sărbătorilor de iarnă.

Se reaminteşte contribuabililor că ultimul termen de plată  a fost la 30 septembrie, iar pentru plata cu întârziere datorează  majorări de întârziere de 2% pe lună până  la data plăţii. 
Vă mulţumim pentru colaborare şi înţelegere şi vă aşteptăm la ghişeele Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale zilnic între orele 8.00-17.00.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 10, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.