Secția română de la Teatrul de Nord Satu Mare aniversează 45 de ani de la înființare

Secția română a Teatrului de Nord Satu Mare se pregătește pentru aniversarea celor 45 de ani de la înființare. Detalii cu privire la programul care va fi organizat in cinstea acestei aniversări au fost prezentate marți, 10 decembrie într-o conferință de presă la care au participat directorul general interimar Sorin Oros, regizorul Andrei Mihalache și actrița Carmen Frățilă. 

DSCN0978Înființarea secției române a teatrului sătmărean a avut loc la 24 ianuarie 1969. La manifestările ce vor fi organizate au fost invitați atat actorii care au activat și s-au pensionat de aici, inclusiv personalul tehnic, precum și actorii care au colaborat de-a lungul anilor. Deja și-au confirmat participarea Horațiu Mălăele, Pavel Bartoș, Paula Chirilă, Corneliu Jipa, Coca Blos, Tora Vasilescu.

Programul va cuprinde prezentarea unei piese de teatru în premieră, la ora 18.00. Apoi vor urca pe scenă toți cei care au lucrat și s-au pensionat de aici. Va urma prezentarea trupei actuale a teatrului. Programul va continua cu balul actorilor care se va desfășura la restaurantul "Esedra”, bal care se dorește a fi organizat anual. Întâlnirile cu actorii se preconizează a fi organizate din 5 în 5 ani. Vor urca pe scenă soliștii de muzică populară Petrică Mureșan, Maria Tripon și formația XXL.

Duminică, 15 decembrie, la ora 15.00, la Casa de cultură a Sindicatelor actorii Teatrului de Nord în colaborare cu Radio Transilvania, organizează un spectacol gratuit pentru copii instituționalizați.

AFIS BALUL ACTORILOR

promo Hratiu Malaele

promo Pavel Bartos

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 10, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Secția română de la Teatrul de Nord Satu Mare aniversează 45 de ani de la înființare

  1. Normally I do not read article on blogs, but I wish
    to say that this write-up very pressured me to check
    out and do it! Your writing style has been surprised me.

    Thanks, quite great post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.