Final de an bogat în activități la Biblioteca Județeană Satu Mare

Biblioteca Județeană, sub auspiciile Consiliului Județean Satu Mare, încheie anul 2013 cu o suită de activități specifice sărbătorilor de iarnă reunite sub genericul "Colindul bibliotecii" și cu un nou eveniment editorial.

Astfel, joi, 19 decembrie 2013, vor poposi la bibliotecă grupuri de colindători de la Grădinița "Mondiala" și Liceul Reformat, pentru ca vineri, 20 decembrie, la ora 10.00, instituția cărții să răsune de urările colindătorilor din Sanislău, coordonați de bibliotecara Nicoleta Roșu.

Evenimentul editorial găzduit de Biblioteca Județeană se va derula joi, 19 decembrie, cu începere de la orele 15.00, în Sala Multimedia și va aduce în atenția publicului cititor cea mai recentă carte semnată de autorul sătmărean Mihai Sas, intitulată "În vâltoarea vieții".

Tot joi, de la aceeași oră, Sala de lectură "Gheorghe Bulgăr" îi va găzdui pe elevii clasei a III-a B, buburuzele, de la Școala Gimnazială "Avram Iancu" pentru Serbarea Moșului. La acest eveniment, copiii și-au invitat părinții, bunicii dar și pe bibliotecarii  secției de împrumut pentru copii.

În ultimele zile, bibliotecarii sătmăreni au fost colindați de elevii Liceului cu Program Sportiv, ai Școlilor Gimnaziale din Valea Vinului și Tarna Mare dar și de micuții preșcolari de la Grădinița "Voinicelul".

Felicitare_1

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 18, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.