Direcția de Cultură Carei adună cadouri pentru copiii de la două centre de zi

La biroul Direcției de Cultură și Sport a municipiului Carei, din cadrul Castelului Károlyi s-au strâns până acum peste 30 de cutii cu cadouri, care vor ajunge la școlarii și preșcolarii de la două centre de zi aflate în grija surorilor piariste și a surorilor greco-catolice, luni 23 decembrie 2013. Acțiunea face parte din cadrul proiectului umanitar „Cutia cu daruri”, prin intermediul căruia ne propunem să aducem o bucurie copiilor.
 
Vă anunțăm că se mai pot aduce cadouri până duminică, 22 decembrie 2013 ora 19.00, la biroul nr. 26, Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei, din cadrul Castelului Károlyi.
 
Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei mai anunță faptul că începând de miercuri, 18 decembrie 2013, lângă aleea din fața Castelului Károlyi din Carei, a amenajat o iesle în mărime naturală, care reprezintă scena nașterii Mântuitorului și va fi expusă până duminică, 22 decembrie 2013.
 
DSC_1753r

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 19, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.