Concert jubiliar al secției de muzică ușoară a Centrului Cultural Carei

Centrul Cultural al Municipiului Carei și Direcția de Cultură a municipiului Carei vă invită duminică, 22 decembrie 2013, de la ora 17.00, la Casa Comunitară Sf. Ladislau (fostul club 9 mai) la concertul extraordinar de muzică ușoară intitulat „Song 4 Xmas 10”.
 
concert-craciun-9-mai-toti
Concertul jubiliar de 10 ani al secției de muzică ușoară a Centrului Cultural Carei condus de prof. Szűcs József va reuni atât actualii membri, cât și foști elevi care au frecventat cursurile de muzică ușoară în cei 10 ani de activitate, unii dintre ei bucurându-se în prezent de o carieră muzicală pe plan național și internațional.
 
În cadrul evenimentului, vor fi oferite diplome de onoare intitulate „Lucendum”, foștilor și actualilor elevi care au obținut rezultate remarcabile în plan național și internațional, cât și celor care au reprezentat cu mândrie Centrul Cultural la festivalurile la care au participat de-a lungul timpului.
 
Înaintea concertului, de la ora 16.00 se va putea vizita expoziția de fotografie care cuprinde instantanee cu membrii cercului de muzică ușoară din cadrul Centrului Cultural Carei din perioada 2003 – 2013. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 20 decembrie 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.