319 sătmăreni au solicitat ajutorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă în zilele de Crăciun

upuColicile biliare şi renale au fost cele mai frecvente cazuri pentru care sătmărenii au solicitat ajutorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJU) în Ajunul Crăciunul şi în prima zi a sărbătorii Naşterii Domnului.

Nu au lipsit nici cazurile de pacienţi aflaţi în stare de ebrietate. Potrivit evidenţelor SJU, în zilele de 24, respectiv 25 decembrie au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) un număr de 319 sătmăreni, între care au fost şi doi oameni ai străzii găsiţi în stare de hipotermie în cartierele Micro 16 şi Solidarităţii.

De asemenea, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, în ajun de Crăciun, la ora 19:00, s-a născut o fetiță de 3050 grame, primindnd nota 10 la naștere. Mama micuței, Amalia, își va boteza copilul Ștefania Crista. Atât fetița cât și mama se simt bine, urmând ca în zilele următoare să plece acasă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 26, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.