Castelul Károlyi a găzduit ieri un concert de Anul Nou cu diverse genuri de muzică

Duminică, 5 ianuarie 2014, de la ora 16.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei a avut loc CONCERTUL DE ANUL NOU – NEUJAHRSKONZERT în compania Blaskapelle Kalmander Harmony din Cămin, Jugendchor „Johann Ettinger” din Satu Mare, Carmina Renascentia din Carei, Chor Canticum Novum din Carei, Kinderchor Gingalló din Carei, Chor Maestoso din Tășnad, Grosskaroler Männerchor din Carei, Chor Harmonia din Carei și Karoler Trio din Carei.

Repertoriul variat a cuprins muzică de fanfară, muzică de cor, ușoară și cântece tradiționale germane și șvăbești.
 
Organizatorii evenimentului au fost Forumul Democrat German Carei, Primăria municipiului Carei și Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei.
 
Concertul de Anul Nou este primul din acest an găzduit de Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei, deschizând seria evenimentelor culturale din acest an, care se anunță a fi plin de asemenea manifestări.
 
DSCF7302r
 
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 6, 2014. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.