Careieni la Turneul European de tenis de masă „HUNGARIAN CADET OPEN” de la Budapesta

În perioada 02-06 ianuarie 2014 a avut loc competiția de tenis de masă „HUNGARIAN CADET OPEN” la Budapesta, organizată de federația europeană de Tenis de Masă, unde au participat echipe din Austria, Germania, Anglia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, Olanda, Turcia, Rusia, Belarus, Moldova, România și Ungaria. Clubul Elevilor TAPO Carei a participat cu o echipă de fete formată din Dari Helga și Keresztesi Kitty, antrenate de Podoba Mircea.
 
ScanImage404
Rezultate obținute:
 
La echipe: în grupe, careiencele au obținut următoarele rezultate:
3-0 cu Statistika „B”, 3-0 cu Belarus „B” și 3-1 cu Niederscheim (Germania), obținând locul I în grupă, calificându-se în sferturi (între primele 8 echipe) unde au eliminat cu scorul de 3-1, pe puternica echipă de la Bayern München (Germania), iar în semifinală au fost învinse de favorita a doua a turneului, echipa națională a Sloveniei „A”, cu scorul de 3-1, obținând astfel locul al III-lea (medalie de bronz).
 
La individual, ambele sportive careiene s-au calificat din grupe pe tabloul principal de 32 unde au fost învinse din primul tur (Keresztesi Kitty a fost învinsă de o sportivă de la TT Baden – Würten (Germania), iar Dari Helga de o jucătoare de la Bayern München). 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 9, 2014. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.